Розробка фірмового стилю для магазину і салону краси. Як все продумати до дрібниць?
click fraud detection
Головна / Блог / Розробка фірмового стилю для магазину і салону краси. Як все продумати до дрібниць?

Розробка фірмового стилю для магазину і салону краси. Як все продумати до дрібниць?

670

Разработка фирменного стиля для магазина

Велика кількість «гравців» і високий рівень конкуренції внесли корективи в правила ринку. Сьогодні такі критерії вибору магазину, як асортимент, цінова політика і місце локації, просто відходять на другий план. Для залучення клієнтів важливі дизайн магазина, і, звичайно, фірмовий стиль. Замовте розробку фірмового стилю торгового центру або магазину в TrueAg. Ми допоможемо відобразити індивідуальність вашого бренду і створимо його виграшний образ в очах цільової аудиторії. Особлива атмосфера магазину не тільки притягує споживачів, але і викликає величезне бажання повернутися сюди знову.

Що таке фірмовий стиль магазину, і для чого він потрібен

Фірмовий стиль магазину – кращий спосіб спілкування з клієнтами і передачі ідеї бренду. Відвідувачі акцентують увагу не тільки на товар та якість сервісу, але і на дизайні приміщення. Тому так важливо, щоб оформлення було гармонійним, а всі елементи об’єднані єдиним стилем. Яскравий і креативний фірмовий стиль магазину забезпечує ряд переваг:

  1. Задає купівельний настрій, сприяє збільшенню продажів. Науково доведено, що на рішення споживача про покупку впливає не тільки якість товару. Як мінімум, половина покупок відбувається спонтанно. А відбувається це завдяки грамотно розробленому дизайну.
  2. Створює унікальну і особливу атмосферу. Якщо говорити про роздрібну торгівлю, виділитися тільки за рахунок товару досить складно. Компанії приділяють увагу оформленню магазинів для створення приємної атмосфери, що стимулює покупців повернутися знову. Тим самим і збільшується час перебування людини в магазині. В результаті купівельна корзина напевно буде більшою.
  3. Довіра до бренду зміцнюється. Гарно оформлений інтер’єр і єдина стилістика роблять проведення часу в магазині більш приємним. На підсвідомому рівні покупцями це сприймається, як турбота.
  4. Мінімізація витрат на проведення рекламної кампанії. Ваш бренд буде працювати на вас. А якщо говорити про торгові мережі, немає потреби вкладати гроші в рекламу кожного окремого магазину. Розробка рекламних комунікацій виконується для бренду в цілому. Це дозволяє скоротити рекламний бюджет.

Розробка фірмового стилю дозволяє створити єдину комунікаційну стратегію взаємодії бренду з цільовою аудиторією. Стилістика повинна будуватися на основі потреб покупців. Крутий фірмовий стиль дозволяє з першого погляду зрозуміти, що пропонує компанія і її основні “фішки”.

Хороший фірмовий стиль магазину, який він?

Оригінальні рішення, цікаві деталі декору та супутньої атрибутики справляють на клієнтів незабутнє враження. Це важливий крок до створення позитивного іміджу компанії. Але ось такого результату можна досягти тільки завдяки злагодженій роботі команди талановитих та креативних дизайнерів і маркетологів. Яким же критеріям має відповідати фірмовий стиль магазину? Давайте розбиратися.

Фірмовий стиль магазину одягу

Відповідність основній ідеї

Розробка кожного елемента фірмового стилю ведеться виходячи із загальної стратегії позиціонування конкретного бренду і його унікальної торговельної пропозиції.

Легке запам’ятовування

Для того, щоб бренд став упізнаваним, він повинен мати привабливий дизайн, що запам’ятовується, стиль і логотип.

Приємні асоціації

Хороший фірмовий стиль повинен асоціюватися з чимось приємним, і в той же час пов’язаним з продукцією, яка реалізується в магазині. Це запорука того, що споживачі будуть повертатися туди знову і знову.

Універсальність

Елементи фірмового стилю повинні бути легкими для застосування на всіляких носіях, як на візитках, так і на рекламних щитках.

Направлення на цільову аудиторію

Навіть магазини, де продаються товари широкого споживання, не можуть бути спрямовані на всіх. Важливо точно виділити цільову аудиторію, і орієнтуватися в подальшому на неї.

Оригінальні дизайнерські рішення в оформленні магазину здатні залучити навіть самих примхливих покупців. До того ж дизайн магазина з часом запам’ятовується цільовою аудиторією, і ваш бренд стає пізнаваним.

Основні етапи розробки фірмового стилю магазину

Для більшого розуміння процесу, пропонуємо ознайомитися, як фірмовий стиль розробляємо ми в TrueAg.

  1. Брифування. Ми слухаємо і чуємо своїх клієнтів! Концепція розробляється з урахуванням ваших побажань. Ми прекрасно розуміємо, що стилістика повинна не тільки залучати клієнтів, але і надихати персонал.
  2. Вивчаємо ринок. Оформлення магазину не обмежується стильним дизайном. В першу чергу це інструмент, що дозволяє залучати та утримувати покупців. Тому дослідження ринку – фундамент розробки фірмового стилю. Тільки маючи інформацію про конкурентів і побажаннях цільової аудиторії можна розробити виграшну концепцію.
  3. Розробка дизайн-концепту. Після збору необхідної інформації ми розробляємо для вас логотип, слоган і сувенірну продукцію.

За підсумками нашої роботи ви отримаєте брендбук з усіма розробленими елементами і детальними інструкціями щодо їх застосування. Це дозволить вам не тільки залучити інтерес покупців, а й підтримувати його.

Фирмовий стиль квіткового магазину

У сфері флористики фірмовий стиль магазину відіграє особливу роль. Результат роботи флористів багато в чому перетинається з дизайном компанії. Тому вкрай важливо, щоб айдентіка була розроблена на вищому рівні. В іншому випадку складно домогтися успіху. Як можна довірити людині складання незвичайного букета для особливого заходу, якщо флорист сам не має привабливого логотипу. Крутий фірмовий стиль квіткового салону допоможе розташувати до вас широку аудиторію клієнтів, і підтвердити наявність у вас смаку і почуття прекрасного. Розробляючи фірмовий стиль для магазину квітів, потрібно враховувати особливості цього виду діяльності.

Різні поверхні нанесення логотипу і фірмової символіки

Розміщення логотипу на вивісці, візитках і листівках – класичне рішення для кожного виду бізнесу. У квіткових салонах брендинг потрібен і для витратних матеріалів, наприклад, обгорткового паперу для упаковки квітів. Потрібна символіка, котра виграшно виглядає на різних поверхнях.

Позитивні асоціації

Емблема магазину повинна транслювати емоції щастя, краси і легкості. Квіти – це завжди радість і відчуття свята, особливості моменту. Квіти дозволяють донести найпотаємніші почуття і думки людини.
Замовте розробку фірмового стилю магазину квітів TrueAg. Ми сповнені свіжих ідей і креативу, допоможемо зробити ваш бренд упізнаваним, донесемо основну думку потенційній аудиторії.
фірмовий стиль для квіткового магазину

Фірмовий стиль ювелірного салону: як підкреслити статус і викликати інтерес

Ювелірний салон пропонує не просто прикраси. Він створює певний настрій, дарує враження і натхнення. Кожен бренд має свій впізнаваний почерк. А неповторну атмосферу передати допоможуть логотип, крута концепція і слоган. Розробляючи дизайн фірмового стилю, відштовхуватися слід перш за все від специфіки бізнесу і потреб цільової аудиторії.
Спеціалізуєтесь на виготовленні унікальних обручок? Можна використовувати образи закоханих. Робите авторські колекції прикрас в національному стилі? Авторська символіка якнайкраще дозволить проявити вашу неповторність.

Спочатку варто вказати, що ювелірний бізнес відноситься до люксового сегменту. Важливо, щоб образ компанії відповідав очікуванням аудиторії, підкреслював статус і відображав цінності бренду. Для демонстрації індивідуальності бренду потрібен сильний і емоційний логотип. Фірмовий стиль ювелірного магазина повинен викликати інтерес і привертати увагу. Але не варто навантажувати його безліччю деталей і відтінків. Лаконічність, вишуканість і елегантність – головні принципи. Добре, якщо це все знайде своє відображення в фірмовому стилі. Це дозволить споживачам ще на етапі знайомства налаштуватися на потрібну хвилю. Він допомагає:

  • ідентифікувати бренд;
  • виділитися серед конкурентів;
  • привернути увагу аудиторії;
  • зміцнити імідж компанії.

Привабливий і яскравий фірмовий стиль ювелирного салона точно запам’ятається споживачам, і буде асоціюватися саме з вашим брендом. Для створення впізнаваного фірмового стилю, який демонструє розкіш і підкреслює статус бренду, потрібно грамотно підібрати всі елементи дизайну. Різні відтінки і форми дозволять не тільки донести основну ідею бренду, а й вигідно показати свої сильні сторони.

Колір, як передача настрою

У ювелірному бізнесі більш використовуються шляхетні й спокійні відтінки. Кричущі і яскраві тони допустимі, якщо ви орієнтовані на молодіжну аудиторію. Це дозволяє використовувати сміливі поєднання. Найбільш актуальними є тематичні кольори: золотий, білий, срібний. Інші насичені відтінки використовуються скоріше для акценту. Використовувані кольори повинні відповідати основній концепції. Хочете створити романтичний образ? Пастельні тони підійдуть найкраще. Чорний колір підкреслить елегантність, а золоті відтінки додадуть розкоші та гламуру.

Свіжі ідеї

Для наочності, пропонуємо вам кілька цікавих ідей, які допоможуть створити образ компанії, який вже точно запам’ятається аудиторії.

Ефект несподіванки

Використання в стилістиці кристалів і кілець – буденність, яка мало кого здатна здивувати. Ця символіка звична для ювелірного бізнесу. А якщо використовувати несподівані образи, абсолютно не пов’язані з прикрасами, ви зможете вигідно виділитися на тлі конкурентів. Інтерес до такого бренду забезпечений.

Незвичайні шрифти

Більшість ювелірних брендів використовують строгі форми і класичні шрифти. Вибравши м’які шрифти з завитками ви точно не зіллєтеся з основною масою. При цьому такі фірмові знаки можна зробити не тільки ефектними, але і елегантними.

Стилізація

Лаконічний і стильний логотип можна створити, вставивши текст в зображення кільця або дорогоцінного каменю.

Потрібен яскравий і запам’ятовуючий фірмовий стиль для ювелірного магазину? Команда TrueAg допоможе створити креативні та унікальні образи.

Фірмовий стиль для ювелирного магазину

Чому саме TrueAg?

Замовте розробку фірмового стилю магазину в TrueAg, і ви отримаєте результат, що перевершить ваші очікування.

  1. Ми не використовуємо шаблонні рішення, адже переконалися у відсутності їх ефективності. Ми шукаємо нетривіальні підходи, що дозволяють розробляти унікальний фірмовий стиль для компанії.
  2. Наша робота ґрунтується на точному розумінні бізнесу клієнта і побажаннях цільової аудиторії.
  3. Ми постійно взаємодіємо з клієнтом, так як успішно виконати проект можна тільки при плідній співпраці.

Наша команда розробить для вашої компанії продуманий, соковитий і сучасний фірмовий стиль. Ми надаємо повний пакет послуг, від розробки концепції до втілення її в реальність.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 3.00 из 5)
Loading...

https://true-ag.com/blog/post/razrabotka-firmennogo-stilya-dlya-magazina-i-salona-krasoty-kak-vse-produmat-do-melochej

Давайте

співпрацювати!

/home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 48
"> /home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 49
">

Надіслати
повідомлення

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Відповімо протягом хвилини!

Заявка отправлена успешно, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время!