Фірмовий стиль для будівельної компанії. З чого почати?
click fraud detection
Головна / Блог / Фірмовий стиль для будівельної компанії. З чого почати?

Фірмовий стиль для будівельної компанії. З чого почати?

581

Фирменный стиль для строительной компании

Одним з ключових складових успіху є образ, що запам’ятовується. Це дозволить клієнтам сприймати вашу компанію, як володіючу незвичайною харизмою і яскраво вираженою індивідуальністю. Допоможе вам в цьому яскравий і унікальний фірмовий стиль від TrueAg, який дозволить вигідно відобразити і продовжити філософію компанії.

Фірмовий стиль для будівельної компанії: ідеї та принципи

Незважаючи на активний розвиток сучасних технологій і ринкових взаємин, людський фактор відіграє важливу роль. Візуалізація образу, створює позитивні враження, є ефективним інструментом дипломатії. Фірмовий стиль для будівельного бізнесу – основа успішної взаємодії з клієнтами і діловими партнерами. Завдяки наявності загальної дизайн-концепції, колірних рішень і вдалих графічних прийомів можна створити бажаний імідж компанії. Грамотно продуманий фірмовий стиль забудовника дозволить сформувати враження відповідальності за свої дії, презентабельності і надійності. Це в свою чергу відобразиться на ставленні клієнтів до компанії і на рівні продажів.

Для чого потрібен фірмовий стиль будівельній компанії

Фірмовий стиль – частина фундаменту компанії і відображення її репутації. Люди спочатку вивчають інформацію про компанію-забудовника, а вже потім роблять вибір. Нерідко перевага віддається тому чи іншому девелоперу не тільки на підставі запропонованих проектів, а й інтуїції. Тому так важливо, щоб стилістика компанії привертала увагу і викликала довіру. Вона повинна впливати на підсвідомість споживачів.

Роль фірмового стилю не варто недооцінювати. Індивідуальна стилістика дозволяє матеріалізувати вигляд і ключові якості будівельної компанії. Корпоративний стиль сьогодні розглядається, як особливий різновид маркетингових комунікацій. Кожен атрибут повинен підкреслювати стабільність, надійність і професіоналізм команди. На будівельному ринку конкуренція висока. Фірмові кольори і логотип повинні не тільки виділятися, але і легко запам’ятовуватися. Ідеально, якщо стиль говорить про сильні сторони вашого бізнесу, відображає впевненість. При розробці айдентики неможливо задовольнити потреби всіх, тому орієнтуватися потрібно на конкретну цільову аудиторію і ціновий сегмент. Візуальний образ повинен чітко демонструвати, що ж отримає споживач, і які проблеми вирішує компанія.

Давайте більш детально розглянемо, в чому сила фірмового стилю для будівельної компанії:

  • дозволяє виділитися на тлі конкурентів;
  • створює підсвідомий зв’язок між брендом і споживачем;
  • інформує про основні напрямки діяльності компанії;
  • сприяє зміцненню іміджу забудовника, підвищує довіру цільової аудиторії.

Айдентика будівельного бізнесу повинна бути лаконічною, зрозумілою і впізнаваною. Розроблюваний образ надалі буде наноситися на різні поверхні: проектну документацію, вивіски, візитки і бланки. Потрібно забезпечити презентабельний вигляд логотипу на різних носіях. Можливе використання, як простих елементів, які характеризують специфіку бізнесу, так і креативних образів. Все залежить від враження, яке ви хочете справити на споживача, і масштабів компанії.

Фирменный стиль под ключ

Розробка фірмового стилю – основні моменти

Нерідко в сфері будівництва використовуються тематичні образи: силуети хмарочосів і будівель, будівельна техніка. Зображення можуть бути, як класичними, так і стилізованими. При розробці важливо враховувати напрям діяльності компанії.

  1. Промислове. Виграшно виглядають обриси будівель, абстракції, що асоціюються з масивністю і міццю.
  2. Транспортне. В основі фірмового стилю часто використовуються зображення тунелів, мостів і автомагістралей.
  3. Енергетичне. Ефектно виглядають схематичні зображення промислових об’єктів.
  4. Громадянське. Образ компанії може грунтуватися на характерних зображеннях: вілл, багатоповерхових будинків.

Щоб символіка не зливалася з емблемами конкурентів, потрібне ретельне вивчення ринку. Це дозволить знайти свою перевагу, і ефектно відобразити його.

Фірмовий стиль – початок контакту з цільовою аудиторією. Вдалі рішення вкажуть на переваги компанії, вигідно підкреслять її авторитет на будівельному ринку. Чого точно не можна сказати про пересічні і заїжджені ідеї. При такому підході результат не тільки залишиться непоміченим в тіні конкурентів, але і може викликати у клієнтів неприємні асоціації, кажучи про вашу некомпетентність. Створити гарне враження про компанію можна тільки завдяки комплексному підходу.

Солідність і презентабельність

Бажано, щоб розробка фірмового стилю передбачала створення повного набору корпоративної атрибутики. Одного логотипу та слогану недостатньо. Єдиний стиль потрібно для всього, з чим може стикнутися клієнт, від ділової документації та сувенірної продукції до оформлення офісних приміщень. Чим більшими будуть масштаби, ніж якісніше і професійніше буде продуманий стиль, тим солідніше буде виглядати компанія в очах цільової аудиторії. Кожна дрібниця на підсвідомому рівні транслює клієнтам і партнерам про успішність бізнесу.

Кольорові акценти

Не варто недооцінювати психологію кольору, адже нерідко покупці віддають перевагу тому чи іншому бренду саме через неї. При розробці фірмового стилю для будівельних компаній найчастіше використовуються сині та червоні кольори в якості основних, а сірий застосовується для промальовування зображень другого плану. Якщо подивитися на уніформу будівельників, найбільш часто присутні саме ці кольори. Це цілком зрозуміло, адже червоний асоціюється з лідерством, а синій – зі стабільністю або надійністю. А адже саме ці якості є пріоритетними при виборі забудовників.

Підбір шрифту

Шрифт має неабиякий вплив на впізнаваність бренду. Для будівельної компанії краще вибирати читабельний і простий в сприйнятті. При виборі потрібно враховувати враження, яке потрібно зробити на клієнтів. Подумайте, ви хочете виділити надійність і стабільність, або креатив і новаторство? А може щось ще?

У кожного шрифту є свій характер, який транслює особливий настрій. Він може бути недбалим, строгими або вишуканим. Прямі жирні лінії транслюють міцність і стійкість, а закруглені букви будуть говорити про дружелюбність і м’якость. Вибирати слід виходячи з того, яку свою характеристику ви хочете донести до споживачів. Для того, щоб відрізнятися від конкурентів, не використовуйте популярні шрифти і чужі прийоми. Оригінальні накреслення дозволять створити запам’ятовується і статусний стиль компанії.

Строгість і лаконічність – головні риси будівельного бізнесу. Але крапля креативу ніколи не завадить. У кожного бренду є свої фішки, і їх потрібно відобразити. Замовте розробку фірмового стилю будівельної компанії в TrueAg. Завдяки нестандартним ідеям і цікавим акцентам ви отримаєте помітний, і при цьому солідний фірмовий знак.

Навіщо фірмовий стиль агентству нерухомості

Рід діяльності ріелторських компаній схожий: покупка і продаж нерухомості. Але вкрай невірно говорити, що всі компанії надають однакові послуги. Це все одно, що не бачити різницю між Apple і Lenovо, і стверджувати, що вони продають одне і те ж, комп’ютери і гаджети. Між агентствами нерухомості існує безліч фундаментальних відмінностей, які роблять їх продукт унікальним для цільової аудиторії. Правда полягає в тому, що кожна компанія пропонує різні послуги і ставлення до клієнта. Основний сенс не в тому, щоб підкреслити спільні риси, а в тому, щоб вигідно позиціонувати переваги.

Отже, ви вирішили піти від узагальнених зображень котеджів і багатоповерхівок? Спочатку потрібно розібратися в тому, що може зробити фірмовий стиль вашого агентства ефективним. Визначтеся, яким ви його хочете бачити: простим, дорогим, сучасним, а може вінтажним? Тільки після цього можна переходити безпосередньо до розробки. Допомогти визначитися може чотири питання.

  1. Гендерні відмінності. Бренд несе в собі елементи жіночності, або він традиційно чоловічий?
  2. Тон. Бренд повинен транслювати солідність або грайливість?
  3. Ціна. Планується розробка бренду в доступному або еліт сегменті?
  4. Період часу. Класичний, поза часом і тенденцій, або сучасний і креативний?

Намагайтеся уникати заїжджених кліше, що зустрічаються на кожному кроці. У більшої половини ріелторських компаній на логотипах зображені конструкції дахів і будинків. Дотримання цієї тенденції – вірне рішення, якщо ви хочете злитися з натовпом. Але ж є і маса інших зображень, що передають відчуття дому. Це ключі, колони і багато іншого.

Сучасні тренди та ідеї

На ринку нерухомості величезна конкуренція. Для розробки фірмового стилю, який буде вважатися вершиною майстерності, і буде транслювати повідомлення компанії споживачам, потрібне поєднання креативу і рішучості. Для досягнення успіху потрібно розробити крутий фірмовий стиль для агентства нерухомості, в якому будуть виграшно виділені переваги компанії, з підтримкою загальної концепції.

Фирменный стиль, Киев

Мінімалізм

Тренди в світі дизайну змінюються з кожним роком. Сьогодні дизайнери вважають за краще міняти бунт і емоції на простоту сприйняття та лаконічність. Простий і зрозумілий виклад концепції компанії дозволить вам стати ближче до цільової аудиторії.

Геометричні фігури

Це відмінний інструмент для розробки фірмового стилю агентств нерухомості. Найчастіше зображення представляють у формі круга, квадратів і абстракцій.

Вічно жива класика

Більшою популярністю цей стиль користується у великих ріелторських агентств. Реалізувати його досить складно. У стилістиці проглядається велика кольорова палітра і численні дрібні деталі. Але потрібно відчувати межу і дотримуватися гармонії. При розробці фірмового стилю, що формує імідж компанії на ринку нерухомості, хаос недоречний.

Чому саме TrueAg?

Наші маркетологи і дизайнери вже багато років розробляють культові образи і круту айдентику. Шаблони і стандартні рішення – це не про нас. Ми вважаємо за краще не слідувати сучасним трендам, а створювати їх. Щоб «вижити» на ринку, ви повинні бути яскравішими, цікавішими, розумнішими і швидшими за конкурентів. І перші два пункти з цього списку ми готові взяти на себе!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

https://true-ag.com/blog/post/firmennyj-stil-dlya-stroitelnoj-kompanii-s-chego-nachat

Давайте

співпрацювати!

/home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 48
"> /home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 49
">

Надіслати
повідомлення

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Відповімо протягом хвилини!

Заявка отправлена успешно, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время!