Екстремальний креатив на новій Molodist. By True.
click fraud detection
Головна / Блог / Екстремальний креатив на новій Molodist. By True.

Екстремальний креатив на новій Molodist. By True.

74

У прохолодний вечір золотої осені творча команда “True Advertising Group” пройшлася по зеленій доріжці на відкритті міжнародного кінофестивалю “Молодість”. Красивий настрій свята так і витав у повітрі – воно було створено витонченими мелодіями, звуками стукоту каблуків, шипінням бульбашок шампанського в келихах і, звичайно ж, візуальним “костюмом” вечора від модельєра True Advertising Group – креативним оформленням “Молодості”.

 

Організатори фестивалю хотіли, щоб “Молодість” заграла зовсім по-новому, по-іншому: креативніше, цікавіше і непередбачувано.

Ми вирішили – треба втілювати! До вашої уваги – креативна станція від True Advertising Group на тізері поки ще осінньої “Молодості”.

Що ми хотіли цим сказати?

Кожна людина – це щось. Щось красиве, творче, граціозне, пластичне, чудове і щось.. особливе! Часто, щоб зрозуміти це – необхідно виділитися – зробити те, що багатьом не під силу самостійно. Своєю ідеєю ми показали, що виділятися не так вже й складно – поки багато хто зливається з фоном і перетворюються в масу – ми виділяємо індивідуальності, робимо те, що не схоже на інших, творимо і дивуємо.

На вечорі-відкритті кінофестивалю, ми виділяли. Всіх і кожного. Це приносило радість і посмішки – а нам більше нічого і не потрібно. Наш настрій був творчим і квітковим, хотілося радувати і, звичайно, дарувати квіти. Чим ми, власне, і зайнялися в цей прекрасний осінній вечір. Адже восени, часом, починаєш сумувати за весняним шармом і ароматами.

 

Прекрасні люди, які не схожі на інших, – очима “True Advertising Group”.

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

https://true-ag.com/blog/post/ekstremalnyy-kreativ-na-novoy-molodist-by-true

Давайте

співпрацювати!

/home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 48
"> /home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 49
">

Надіслати
повідомлення

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Відповімо протягом хвилини!

Заявка отправлена успешно, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время!