5 кращих книг для натхнення і розвитку креативності
click fraud detection
Головна / Блог / 5 кращих книг для натхнення і розвитку креативності

5 кращих книг для натхнення і розвитку креативності

74

Якщо ви ще не читали даних авторів, то повний вперед до підкорення і реалізації нових божевільних і екстраординарних ідей!
1. Остін Клеон «Кради, як художник»

Про автора: Остін Клеон – художник і автор бестселерів «Покажи свою роботу!» і «Кради як художник». Завдяки своєму неординарному і сміливого підходу до творчості, Остін Клеон став знаменитим по всьому світу. Що говорити, його книги перекладені на 12 мов і є оригінальними творчими посібниками для спраглих реалізаторів. Остін веде лекції та семінари по творчості в компаніях Pixar, Google, SXSW, TEDx.
Коротко про книгу: Класна книга, яка доводить, що не потрібно бути генієм, достатньо бути самим собою. У книзі автор дає поради, від яких би сам не відмовився в той час, як починав займатися творчістю. 90% кожна людина бере із зовнішнього світу для натхнення і тільки 10% – це наші власні ідеї. Намагаючись копіювати що-небудь, ми створюємо своє, унікальне. Це ілюстрований маніфест сучасної творчої людини.

2. Майкл Мікалко «Рисовий штурм і ще 21 спосіб мислити нестандартно»

Про автора: Майкл Мікалко – експерт по креативності, який відомий по всьому світу. Автор книг «Ігри для розуму», «Тренінг креативності» і не тільки.
Майкл Мікалко впевнений, що настрій впливає на креативність. Ідеї ​​допомагають виробляти позитивний настрій! Знову мислити позитивно і генерувати ідеї!
Коротко про книгу: Ми знаємо, що ідеї парять в повітрі і часом створюються з нічого, головне їх ловити великим сачком для метеликів. Про це так багато іншого розповість у своїй книзі експерт з креативності Майкл Мікалко, а саме, як генерувати реальні проривні ідеї. «Рисовий штурм» – книга, для тих, хто хоче створювати оригінальні ідеї.
У книзі представлені цікаві вправи, головоломки і загадки – все це безсумнівно допомагає генерувати ідеї і виводити їх на інший рівень.

3. Марті Ньюмейер «порушує правила»

Про автора: Марті Ньюмейер – дизайнер, автор книг, редактор, спікер, бізнес-консультант і успішний підприємець. На даний момент працює директором з розвитку в Liquid Agency – великому агентстві, що займається запуском і оновленням брендів, вибудовуванням відносин споживачів з брендом. Працюють з найвідомішими в світі компаніями: Facebook, PayPal, HP, Nike, Motorola, John Deere, Walmart. The Silicon Valley Business Journal назвав Liquid Agency агентством № 1 в Кремнієвій долині.
Перша книга вийшла в 2003 році під назвою «Розрив бренду: як скоротити дистанцію між бізнес-стратегією і дизайном», з тих пір він пише книги про брендінгу і розвитку креативності. Марті Ньюмейер активно подорожує по світу, проводить лекції та семінари, бере участь в конференціях.
Коротко про книгу: Що може бути краще? Мене зачепила назва книги. Насправді, потрібні правила, щоб «обтесати» ідеї голим розумом. Автор розповідає про правила і інструментах, як це зробити. Ще одна книга не тільки для мрійників, а й для тих, хто хоче реалізовувати свої ідеї в життя.

4. Брати Маклеод «Книга геніальних ідей або як їх придумати»

Про автора: Ілюстратор і аніматор Грег і сценарист Майлз Маклеод володіють величезним досвідом в написанні сценаріїв, продюсуванні і створенні анімації для телебачення, короткометражних фільмів, ігор і інтернету. Вони є авторами сценарію і режисерами передач ВВС, працювали з Hit, Entertainment One, Disney, ITV, Channel 4, Aardman, the Royal Shakespeare Company і багатьма іншими. У 2011 році отримали премію BAFTA за проект для BBC Learning.
Коротко про книгу: Відмінна книга, яка не дасть вам можливості розслабитися. У книзі представлена ​​величезна кількість вправ – від малювання химерних істот і придумування назв для нових винаходів до створення карти уявної місцевості і проектування неіснуючих будівель.
У книзі ви знайдете челлендж, рекомендації та ідеї, які будуть супроводжуватися прикладами виконання від авторів книги, що важливо. Харчуйтеся досвідом і пробуйте створювати своє!

5. Майк Роуди «Візуальні замітки»

Про автора: Майк Роуди – дизайнер, ілюстратор бестселерів «Rework» Джейсона Фрайда і «Стартап за $ 100» Кріса Гильбо, автор бестселера «Візуальні замітки». Він проводить майстер-класи з візуальним нотаток по всьому світу, допомагаючи людям використовувати візуальне мислення, щоб ефективніше генерувати ідеї і ділитися ними.
Книга «Візуальні замітки» була переведена на російську, німецьку, китайську і чеську мови і надихнула багатьох людей на те, щоб використовувати скетчі в своєму повсякденному житті.
Коротко про книгу: Повністю ілюстрований посібник зі створення скетчів. Навіщо потрібні скетчі, як їх створювати, як скетчі допомагають запам’ятати інформацію – все це в покроковій інструкції по створенню скетчів. Після автор написав книгу «Візуальні замітки на практиці», є над чим ще попрацювати!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

https://true-ag.com/blog/post/5-luchshikh-knig-dlya-vdokhnoveniya-i-razvitiya-kreativnosti

Давайте

співпрацювати!

/home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 48
"> /home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 49
">

Надіслати
повідомлення

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Відповімо протягом хвилини!

Заявка отправлена успешно, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время!