Розробка фірмового стилю бренду. Брендинг і фірмовий стиль
click fraud detection
Головна / Блог / Розробка фірмового стилю бренду. Брендинг і фірмовий стиль

Розробка фірмового стилю бренду. Брендинг і фірмовий стиль

336

Разработка фирменного стиля

Компанії без унікального образу навряд чи запам’ятаються широкій аудиторії. Відповідно і великих продажів чекати також не варто. Для залучення клієнтів потрібно правильно відрекомендувати себе оточенню, продемонструвати свої сильні сторони. Саме ці завдання дозволяє вирішити фірмовий стиль – об’єднання всіх комунікацій бренду зі світом. Йдеться про упаковки, вивіски, рекламну поліграфію. У True branding buro ми готові створити фірмовий стиль вашої компанії – соковитий, сучасний, продуманий до дрібниць. У нас ви можете замовити як фірмовий стиль компанії, так і бренду.

Фирменный стиль

 

Для чого потрібна розробка фірмового стилю бренду?

Часто бізнесмени запитують – навіщо потрібна айдентика в принципі? Багато хто впевнений, що це марна трата грошей і часу. Але насправді все завсім інакше. У бізнесі свої закони. У більшості нішах панує жорстка конкуренція, де всі учасники ринку виборюють своє місце під сонцем. Тому, як велика, так і найменша компанія, як повітря, потребує продуманого і грамотно реалізованого фірмового стилю. Особливо це актуально, коли бізнес молодий і лише починає своє просування. Фірмовий стиль вирішує важливі завдання:

  1. Підвищення впізнаваності компанії та, відповідно, її продукції. Саме впізнаваність є сталою ознакою успішного розвитку бренду. Серед безлічі пропозицій на ринку споживачеві дуже важливо зачепитися за щось. А корпоративний стиль стане чудовою нагодою відбудуватися від конкурентів. В результаті компанія придбає образ, що дозволяє залучити та утримати клієнтів. Споживачі швидко впізнаватимуть ваш продукт у загальній масі, що збільшує шанси, що їх вибір буде зупинено саме на ньому.
  2. Створення бажаного образу підприємства у власних очах споживачів та його закріплення. Саме фірмовий стиль з грамотним дизайном здатний надовго утримати увагу, як вже існуючих, так і потенційних клієнтів. У свідомості споживача формулюється думка, що саме ваш продукт здатний допомогти йому у вирішенні будь-якої проблеми, та покращити якість життя.
  3. Мінімізація витрат під час виведення нових товарів на ринок. Фірмовий стиль компанії – довгострокова інвестиція в просування кожного продукту, створенням та реалізацією якого ви займатиметеся в майбутньому. Один, але знайомий цільової аудиторії, стиль здатний привернути до новинок вашого бренду більше уваги, ніж нові рішення за стилем разом узяті.
  4. Об’єднання комунікацій бренду. Якщо документація компанії, поліграфія і навіть інтер’єр офісу оформлені в єдиному брендованому стилі, повірте, на партнерів це справді справить враження. Це свідчить про те, що ви твердо стоїте на ногах і впевнено йдете до своєї мети. І так, імідж компанії для вас не порожній звук.

Партнери компанії повинні стикатися з вашим брендом скрізь: корпоративні візитки, конверти, фірмові бланки, сувенірна продукція. Важливо, щоб всі перераховані вище носії були оформлені в єдиному ключі, і містили константи фірми – корпоративні кольори, логотип.

Відмінності крутого фірмового стилю

Грамотно продуманий фірстиль має свої характерні риси:

  1. Відомий образ та позитивний імідж компанії. Посилюється довіра до бренду та підвищується його впізнаваність.
  2. Елементи бренду (колір, логотип та інші складові) підкреслюють переваги компанії, виділяючи її на фоні конкурентів.
  3. Емоційне позиціонування. Важко уявити індивідуальність бренду без емоцій. Звичайно, позитивні асоціації підвищать інтерес аудиторії до продукту.
  4. Бренд, здатний закрити «болі» потенційних клієнтів, завжди буде у топі.

Брендинг и фирменный стиль

Як створюємо фірмовий стиль ми у True branding buro

Розробка та просування фірмового стилю – комплексний процес, що включає кілька етапів:

  1. Брифування. Під час зустрічі з клієнтом ми складаємо бриф, де чітко прописуються всі побажання замовника та його бачення майбутньої концепції.
  2. Аналіз інформації. Ми збираємо інформацію про діяльність компанії, вивчаємо товарну лінійку. У результаті це нам дозволяє виявити відмінні риси від конкурентів, які можуть зіграти на руку при розробці фірстилю. Саме від них ми і відштовхуватимемося надалі.
  3. Визначення концепції. На цьому етапі ми збираємо образи майбутнього фірмового стилю.
  4. Виділення основнії ідеї. Підбираємо кольори, шрифти та символи, розробляємо ескізи.
  5. Розробка логотипу. Наші креативні та талановиті дизайнери влаштовують «мозковий штурм», результатом якого стане лаконічний і привабливий фірмовий знак вашої компанії.
  6. Створення елементів фірстилю. Опрацюванню підлягають всі корпоративні елементи, у яких передбачається використання логотипу, включаючи сувенірну продукцію.
  7. Розробка брендбуку. Складаємо правила здійснення фірмового стилю для внутрішнього користування.

Без чого неможлива абсолютна реалізація концепції фірмового стилю?

Важливо не тільки досягти ідеального результату, а й міцно закріпити його. Навіть найкрутіший брендинг і фірмовий стиль з часом можуть зазнати фіаско без точного дотримання основного задуму. На поліграфії зробили відтінки темніші, дизайнер дещо звузив логотип – і через пару-трійку місяців від фірмстилю не залишиться і сліду. В даному випадку не обійтись без гайдлайну. Це паспорт стандартів, що є детальним посібником з фірмового стилю – правильному розміщенню ідентифікаторів бренду на різних носіях. Саме гайдлайн є запорукою того, що корпоративні кольори під час друку завжди матимуть потрібні відтінки, а елементи візуальної ідентичності точно збережуть початкові пропорції. Надалі ви обмежите політ фантазії дизайнерів виключно у рамках, прописаних у посібнику. Навіщо це все? Вся комерційна поліграфія буде витримана у єдиному стилі. Економія на гайдлайні неминуче позначиться серйознішими фінансовими витратами, які потрібно буде вкласти у відновлення іміджу компанії.

Справжній фірмовий стиль бренду, який він?

Ми не дозволимо вашим клієнтам дивитися у бік конкурентів! Відмінно опрацьована концепція фірмового стилю та її грамотне втілення обернуть усю їхню увагу до вас. Створюючи фірмовий стиль з нами ви отримаєте:

  1. Яскравий та сучасний образ своєї компанії, що повною мірою відповідає вимогам цільової аудиторії.
  2. Продуману до дрібниць концепцію бренду.
  3. Смачний та яскравий дизайн, що запам’ятовується з першого погляду.
  4. Відомий образ, що вигідно виділяє вас від конкурентів.
  5. По-справжньому крутий стиль, що закохує споживачів і надихає вас на підкорення нових вершин.

Вартість створення фірмового стилю бренду залежить від обраного пакету. Більш детальну інформацію вам нададуть менеджери, розповівши про переваги кожної пропозиції нашої команди.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

https://true-ag.com/blog/post/razrabotka-firmennogo-stilya-brenda-brending-firmennyj-stil

Давайте

співпрацювати!

/home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 48
"> /home/devweb/true-ag.com/www/wp-content/themes/trueag/templates/__contacts.php on line 49
">

Надіслати
повідомлення

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Відповімо протягом хвилини!

Заявка отправлена успешно, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время!